In 1981 brengt Colac als eerste ter wereld een unieke ijspasta op de markt die als basis gebruikt wordt voor schepijs van hoge kwaliteit. In de jaren negentig breidt Colac zijn productiefaciliteiten grondig uit en bijt zich vast in nieuwe markten d.m.v. het produceren van toppings, dessertsauzen en traditionele fruitbereidingen van topniveau. Met klanten in zowel de artisanale als industriële keukens kent Colac een sterke groei en in 2017 verhuist de gehele site naar een nieuwbouw te Beerse. Ondertussen bereidt Colac een assortiment topproducten die ook in de rekken van supermarkten terug te vinden zijn. Onweerstaanbaar voor iedere zoetekauw! Ter uitbreiding van het productieteam gaan ze vandaag op zoek naar een: Operator voedingsindustrie
Als operator bij Colac heb je de keuze om je toe te spitsen op afwegen of koken.
Als afweger ga je als volgt te werk:
De kookoperator neemt het hierna over:
Stel jezelf kandidaat via de knop 'Solliciteren' of contacteer Maite Gonzalez (011 36 10 69) voor meer informatie.